Dubbel besparen bij Tango met AutoVandaag


"AutoVandaag PrivilegeClub nu ook offline met productaanbiedingen en scherpe acties"

Amsterdam, 20101223 -- AutoVandaag is vanaf nu ook deels offline te vinden, en wel op 130 locaties in Nederland. Daartoe is de webshop van de Nederlandse autonieuwssite een samenwerking gestart met Tango. Bij alle tankstations van de brandstofleverancier zijn de komende weken interessante productaanbiedingen en scherpe acties uit de AutoVandaag PrivilegeClub exclusief bij Tango zichtbaar waarmee automobilisten dubbel geld kunnen besparen.

Al ruim tien jaar maakt Tango als oprichter van `onbemand tanken' goedkoper autorijden mogelijk. Op 130 locaties in Nederland bespaart iedere automobilist tot tien cent per liter brandstof, zonder dat daar een spaarpas of lidmaatschap voor nodig is. Daarnaast is er de Tango eClub waarin klanten kosteloos als eerste op hoogte blijven van acties met extra hoge kortingen, kunnen deelnemen aan prijsvragen èn interessante producten van partners aan te schaffen zijn. De AutoVandaag PrivilegeClub voorziet in die laatste behoefte.

Exclusief
In samenwerking met Tango biedt de AutoVandaag PrivilegeClub maandelijks een nieuwe collectie producten en acties die exclusief voor Tango eClub geregistreerden is samengesteld. Het aanbod wordt bij elk Tango tankstation de komende weken op de display's getoond bij klanten aan de pomp. Voor uitgebreide productinformatie, bestel en betaalprocedures wordt verder verwezen naar de AutoVandaag PrivilegeClub via een link.

`We zijn de PrivilegeClub in 2009 gestart om onze bezoekers naast de dagelijkse berichtgeving iets extra's te bieden in de vorm van producten en kortingsacties', licht productmanager Lucas Hallatu toe. `Denk daarbij aan korting op autoverhuur en karten, gratis airco checks, automagneten en Bluetooth carkits. Het geboekte succes met deze producten en acties motiveerde om het concept van de PrivilegeClub aan een nog groter publiek te introduceren.'

De introductie van de AutoVandaag PrivilegeClub voor Tango-tankers wordt kracht bijgezet met een feestelijke prijsvraag, waarbij één van de 15 populaire Gran Turismo 5 racegames voor de Playstation 3 te winnen is.





Ingezonden persbericht