Ingezonden persbericht

Hilversum, 22-12-2010

MUSICAL FACTS IS TE GAST BIJ DOKTER DOLITTE EN NEEMT KIJKJE IN TOURBUS VAN PETTICOAT

Morgen staat er weer een nieuwe aflevering van het programma Musical Facts online. Op musical.avro.nl is onder meer een verslag te zien over de musical Dokter Dolittle die afgelopen zondag in première ging in Zoetermeer. Reporter Anne Stalman, een van de finalisten van Op zoek naar Evita en momenteel te zien in We Will Rock You, was hierbij aanwezig.

Bovendien kreeg Musical Facts een kijkje in de tourbus van de musical Petticoat, onderweg naar Den Haag. 'Mary' Rosalie de Jong deed verslag en vroeg aan de cast hoe zij het reizen ervaren.

Frits Sissing heeft een interview met Ara Halici die momenteel op de planken staat van 'Dolfje Weerwolfje'. Ara vertelt uitgebreid over zijn leven en welke afwegingen hij maakt om in een musical te spelen.

Op 31 december zal de kijker kennis maken met alle Op zoek naar Zorro-kandidaten bij 'Op zoek naar Zorro - De 11 van 2011' op Nederland 1. De Zorro's hebben alvast een leuke kerstboodschap voor alle kijkers.

Voorlopig is dit de laatste uitzending van Musical Facts. Vanaf zaterdag 8 januari wordt er wekelijks vanuit de studio van Op zoek naar Zorro een live backstageshow uitgezonden. Deze backstageshow zal tussen de eerste liveshow en de resultshow te zien zijn op opzoeknaarzorro.avro.nl

Musical Facts zal morgen aan het einde van de dag te zien zijn op musical.avro.nl. Daarnaast wordt het programma ook naar de abonnees van de MusicalMail verstuurd.

---