Gemeente Schermer


Sportdag met allerlei leuke activiteiten


Vrijdag 24 december word er een sportdag georganiseerd in sporthal de Mijse door het jongerenwerk van de Schermer in samenwerking met het festiviteitenbureau Borm en sportvereniging GSV en de Mijse. Dit betekent dat er allemaal leuke en gekke sportactiviteiten te doen zijn.

De hele dag door, van 12.00u tot 17.00u, kan je een wedstrijdje boardingvoetbal doen met een team van 3 tegen 3. En wees gerust, tussen de wedstrijdjes van het boardingvoetbal door hoef je je niet te vervelen, want er is een opblaasbare klimpalm van maar liefst 5,5 meter hoog en gelukkig een groot valkussen, want wie kan het snelst naar boven klimmen en kokosnoten plukken zonder te vallen? Of ga je met zijn zessen zaklopen tegen een ander team of stap je liever met zijn vieren in een enorme grote broek en leg je zo snel mogelijk een parcours af?!

Aan alles kan je meedoen en deelname is GRATIS! Maar geef je wel even op via: naomi.weertman@kern8.nl of bel: 06-81691413 begin_of_the_skype_highlighting 06-81691413 end_of_the_skype_highlighting. Ik hoop je te zien op Vrijdag 24 december van 12.00 tot 17.00u in Sporthal de Mijse te Schermerhorn. Oh ja! Neem ook gelijk eens een kijkje op de Hyves: jongerenwerkschermer.hyves.nl of jongerenwerker-naomi.hyves.nl