RTL Group

Hartstochtelijke ontmoetingen in 'All You Need Is Love Kerstspecial'

De kerstavond van RTL 4 staat dit jaar weer traditioneel in het teken van de liefde en romantiek met de All You Need Is Love Kerstspecial op vrijdag 24 december. Menig Nederlander is rond deze tijd van het jaar op zoek naar warmte, gezelligheid, romantiek en hartstocht, maar niet voor iedereen zijn deze momenten van samenzijn weggelegd. Naar aanleiding van de vele brieven en verzoeken die weer zijn binnengekomen op de redactie, gaat Robert Dokter Love ten Brink binnenkort weer op pad om wensen te vervullen en geliefden bij elkaar te brengen.

Liefdes over de grens worden naar Nederland gehaald, zodat verliefde stelletjes de kerstdagen met elkaar kunnen doorbrengen. Ook de bekende kerstbus maak vele kilometers door het land om dierbaren op tijd te herenigen, want als het Robert ligt mag niemand met Kerst alleen zijn. In de volledig in kerstsfeer gehulde studio ontvangt de gastheer ook tal van geliefden en families die nietsvermoedend een bijzondere avond tegemoet gaan. En Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis trakteren de kijker op een sfeervol optreden.

Uitzending: vrijdag 24 december tussen 20.30 uur en 22.30 uur bij RTL 4.

Website: rtl.nl/allyouneedislove

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718971 of via eva.peters@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.