Gemeente Voorschoten


Inzameling huisvuil tijdelijk niet bij de voordeur

In verband met de gladheid zamelt het Uitvoerend Bedrijf vanaf maandag 27 december alleen het huisvuil in dat wordt aangeboden aan de doorgaande wegen. Op de kaart kunt u zien langs welke wegen u het huisvuil kunt aanbieden. Vanzelfsprekend is dit een tijdelijke maatregel die is genomen i.v.m. de veiligheid van burgers en gemeentepersoneel.

Veiligheid staat voorop

Deze aangepaste inzamelingsmethode is noodzakelijk omdat de overige wegen nauwelijks bereikbaar zijn voor de zware inzamelvoertuigen. Omdat wij onveilige situaties zoveel mogelijk willen voorkomen, wordt het huisvuil naar verwachting tot de jaarwisseling op deze alternatieve wijze opgehaald.

Indien uw container nog niet vol is kunt u overwegen een lediging over te slaan. De ophaaldagen voor het afval in uw wijk blijft ongewijzigd.

Houdt u de website in de gaten

Wij vragen begrip voor deze situatie en roepen alle bewoners op het papier en plastic verpakkingsafval zoveel mogelijk te scheiden en aan te bieden bij de bekende milieuparkjes. Naar verwachting wordt in het nieuwe jaar het huisvuil weer op normale wijze opgehaald. Wij zullen u hierover via deze website informeren. Heeft u uw container buiten gezet? Zet deze dan weer binnen om vandalisme te voorkomen.

Meer informatie

Bel voor meer informatie gratis met het Servicepunt van het Uitvoerend bedrijf. Telefoonnummer (0800) 235 82 48, op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 en 16.00 uur.

* 24 december 2010