Hypotheek Visie sluit overeenkomst met Faster Forward

24/12/2010 12:24

Faster Forward B.V.

Hypotheek Visie heeft met Faster Forward een overeenkomst gesloten voor de implementatie van Elements. Het pakket Elements bestaat uit één geïntegreerd systeem voor de klanten-, product- en financiële administratie. De keuze voor Elements is voornamelijk gebaseerd op de grote flexibiliteit van het pakket die voor Hypotheek Visie noodzakelijk is in verband met haar toekomstige ontwikkelingen. De toenemende interactie met klanten via internet wordt door Elements optimaal ondersteund door een directe koppeling aan de product- en financiële administratie van Hypotheek Visie.

In de loop der jaren heeft Hypotheek Visie een actief klantenbestand opgebouwd met ruim 200.000 relaties. Dit betekent ondermeer dat dagelijks 200 gebruikers actief zijn in het systeem van Hypotheek Visie. Jaarlijks betekent dit de verwerking van ruim 1.500.000 mutaties. De verwachting is dat de toenemende interactie met klanten voor nog meer transacties in de toekomst gaat zorgen, zodat gebruiksvriendelijkheid en efficiency van groot belang zijn. Daarnaast is de keuze van Elements mede bepaald op de uitgebreide mogelijkheden die het pakket in zich heeft op het gebied van het digitale klantdossier en het managen van de workflow. De inrichting en het beheer van het pakket gebeurt centraal op het hoofdkantoor van Hypotheek Visie in Best. De hosting van de software wordt door Faster Forward verzorgd.

Na een grondige voorbereiding zullen Hypotheek Visie en Faster Forward in januari starten met de implementatie om deze in de zomer van 2011 af te ronden.

Op de foto staan:

Boven links Hugo van Deijck (Projectleider ICT Hypotheek Visie Centrale)

Boven rechts Joost van Rooy (Financieel directeur Hypotheek Visie Centrale)

Onder links André van Nieuwenhuijzen (Eigenaar/ financieel directeur Faster Forward)

Onder rechts Anton Vanden Bol (Algemeen directeur Hypotheek Visie Centrale)

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.fasterforward.nl/