Gemeente Dongeradeel


IJspret en wintersferen op Landal Esonstad

Het vakantie park Landal Esonstad verkeert in winterse sferen. Het is overal wit en er ligt een dikke laag ijs op de plas! Een prachtig beeld voor de gasten die met kerst naar onze omgeving komen. Bovendien is het heerlijk schaatsen in het vestingstadje. Door de beschutte ligging ligt er op veel plaatsen een mooie ijsvloer. Dit geeft met de sneeuw een ideaal kerst- en vakantiegevoel.

Witte kerst

Met de kerstdagen zijn er allerlei activiteiten. Er worden diverse schaatsactiviteiten georganiseerd voor de jeugd en recreanten, van schaatsdiploma en schaatsspeurtochten voor de kleinsten tot ijshockey en een Esonstadtocht voor jeugd en volwassenen. Er is een mooie ronde van ongeveer 4 kilometer uitgezet door het vestingstadje.

Adres en data

Kinderschaatsactiviteiten op zaterdagmiddag 25 en zondagmiddag 26 december. Op woensdag 29 december is er een Esonstadtocht van ongeveer 4 kilometer. De kosten voor de tocht zijn EUR4,50 inclusief een kop warme chocomelk en schaatshuur, geef u op via onderstaand nummer. Heeft u eigen schaatsen dan zijn de kosten voor deelname EUR2,50.

Landal Esonstad
Oostmahorn 29B
9133DT Anjum
0519 329555
IJspret