Politie Gelderland-Midden

Overval bakkerij Nijkerk

Publicatiedatum: 24-12-2010 13:26:31

NIJKERK - De politie is vrijdag 24 december een onderzoek gestart na een overval op een bakkerij aan de Holkerstraat in Nijkerk.

Omstreeks 12:45 uur zou een man een aanwezige medewerkster van de bakkerij hebben bedreigd met een op een vuurwapengelijkend voorwerp. Daarbij vroeg hij naar geld. Omdat de vrouw begon te gillen, is de onbekende man direct de winkel weer uitgelopen en is er niets buitgemaakt. Wel is de medewerkster flink geschrokken. Rond het tijdstip van de overval waren er geen klanten en andere medewerkers in de winkel aanwezig. Niemand raakte gewond.

De politie is een onderzoek gestart naar de overval. Rechercheurs zijn ter plaatse en verzamelen alle informatie. Agenten doen deze middag buurtonderzoek.

De politie vraagt uw hulp
De onbekende man is na de poging tot overval in de richting van het centrum van Nijkerk gegaan. Het zou gaan om een ongeveer 1.70 grote man met een licht getinte huidskleur. De man droeg een bruin jack met stiksels op de mouwen en een sjaal voor zijn gezicht. Heeft u wellicht iets gezien of gehoord wat betrekking zou kunnen hebben op deze overval? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053 TOT 14:00 UUR!

---