Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 24-12-2010

Slingerend rijgedrag leidt tot aanrijding

OOSTERHOUT - De politie heeft vanmorgen op de rijksweg de A27 een 27-jarige tilburgse automobilist aangehouden. Agenten in burger zagen de man als bestuurder van een personenauto rijden over de Rijksweg de A27 richting de A58. Zijn rijgedrag viel de agenten op. De auto slingerde van links naar rechts over beide rijstroken. Bij de afslag Bavel botste het voertuig tegen een lantaarnpaal. Na de aanrijding vervolgde de bestuurder zijn weg richting knooppunt Hooipolder. Het lukte een opvallend politievoertuig de auto aan de kant te brengen. De man werd aangehouden voor het verlaten plaats ongeval en gevaarlijk rijgedrag.

Onder invloed tegen verkeersbord

OOSTERHOUT - De politie heeft gisteren rond de klok van 18.15 uur op de Rijksweg de A59 een 34-jarige automobilist uit Hoogvliet aangehouden voor het rijden onder invloed. De man reed vanuit Hooipolder richting de A16. Door het gladde wegdek raakte de auto in een slip waarop de bestuurder de controle over het voertuig verloor. De auto botste vervolgens tegen een verkeersbord waarbij schade ontstond. Tijdens het gesprek met de agenten bleek dat de man onder invloed van alcohol verkeerde. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 565 ug/l aan alcohol in zijn bloed had.

Echtgenoot slaat en schopt vrouw

OOSTERHOUT - De politie heeft gisteravond een 30-jarige man uit Oosterhout aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 27-jarige vrouw te hebben mishandeld. in het belang van het onderzoek is de man in verzekering gesteld.

De politie spoedde zich gisteravond rond 22.30 uur, na een ontvangen melding van huiselijk geweld naar een woning in Oosterhout. Buiten in een auto troffen de agenten het slachtoffer. Ze had een verwonding in haar gezicht, hals en hand. Ze vertelde dat tijdens een ruzie in de woning haar man haar tegen het lichaam en gezicht geschopt en geslagen had. Hun kinderen waren daarbij aanwezig.

Beginnend bestuurder raakt rijbewijs kwijt

OOSTERHOUT - De politie heeft rond middernacht het rijbewijs
ingevorderd van een 24-jarige 'beginnend' bestuurder uit Oosterhout. Agenten controleerden hem rond middernacht op de Oostpolderweg. Tijdens het gesprek bleek dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Een ademtest op het Bureau wees uit dat de automobilist 535 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 24-12-2010 14:58 | © Regio Midden en West Brabant |