THK group

Mediacampagne Realive ValAlarm van start

Een grootscheepse mediacampagne van Realive ValAlarm is van start gegaan.

Valongevallen zijn in Nederland, vooral onder ouderen, een groot probleem. Jaarlijks vallen er in Nederland meer dan 825.000 ouderen. Iedere 6 minuten komt een oudere zelfs dusdanig ten val dat bezoek aan de spoedeisende hulp van het ziekenhuis noodzakelijk is. Ook de angst om te vallen en hulpeloos op de grond te blijven liggen speelt een belangrijke rol in het leven van ouderen en hun dierbaren.

Realive ValAlarm is ontwikkeld om de zekerheid van contact te bieden na een val, ook al is de persoon die gevallen is niet meer in staat om zelf alarm te slaan. Realive ValAlarm bestaat uit een polsband met valsensor, die draadloos is verbonden met het alarmtoestel in de woning. De valsensor registreert beweging en versnelling en detecteert een val. Als de drager van de polsband na de val niet binnen 20 seconden zelf reageert, wordt automatisch het alarmsysteem in werking gezet.

Ruim 4 weken lang zal aandacht worden gegeven aan ValAlarm op de radio en in de (regionale) kranten in de regio Rotterdam en de regio Twente.

Personen die geïnteresseerd zijn kunnen zich aanmelden voor één van de speciale ValAlarm demonstratie dagen. Welke gedurende deze 4 weken worden georganiseerd.

Via de website www.realive.nl/realive-demo-dag kunt u zich inschrijven voor één van de demo-dagen. Op deze demo dag kunt u terecht met vragen en uiteraard een uitgebreide demonstratie van ValAlarm bekijken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 010-28 55 162 of een e-mail sturen naar info@realive.nl