Gemeente Dirksland


Storingsmelding Openbare Verlichting

Met ingang van 1 januari 2011 zal er in de gemeente Goedereede, Dirksland, Middelharnis en Oost-Flakkee een nieuwe aannemer actief zijn voor het onderhoud aan de openbare verlichting.

Bij de gehouden Europese aanbesteding is ZIUT er als beste uitgekomen. Citytec, de huidige aannemer, zal tot en met 31 december 2010 de storingen blijven verhelpen.
Op het eiland hebben we, soms zelfs met enige regelmaat, te maken met storingen aan de openbare verlichting. Dit is altijd vervelend, en zeker als de hele straat donker is. Van belang voor een goed functionerende openbare verlichting is dat storingen zo snel mogelijk worden gemeld. Graag bij de melding het lichtmastnummer of eventueel naastgelegen huisnummer opgeven. Hoe sneller en vollediger gemeld, hoe sneller de problemen ook kunnen worden aangepakt. Uw melding zal door Ziut binnen 5 werkdagen worden gerepareerd. Storingen kunnen worden gemeld op een apart telefoonnummer: 0800-3960800. Als blijkt dat de storing een gevolg is van een storing in het elektriciteitsnet van de openbare verlichting dan wordt de storing doorgegeven aan netbeheerder Stedin. Dit is meestal het geval als er een straat tegelijk donker is. De netbeheerder draagt in dat geval de zorg voor het verhelpen van de storingen. Omdat kabelstoringen vaak een grote impact hebben voor de nabije omgeving, is de afhandeling van de storing te volgen vanaf de website van Stedin.

Â