Persbericht

KPN verlengt contract met Olympia Uitzendbureau

24 december, 2010 - Na een intensief onderhandelingstraject heeft KPN opnieuw gekozen voor Olympia Uitzendbureau als preferred supplier. Olympia vergroot door de nieuwe overeenkomst haar marktaandeel in de telecombranche. De overeenkomst heeft een looptijd van 3 jaar en vertegenwoordigt een aanzienlijke contractwaarde.

Olympia was ook de afgelopen jaren preferred supplier van KPN. In het streven het aantal bestaande partijen te reduceren schreef KPN een tender uit. Hierbij was het vinden van een partij die kwalitatief goed personeel kan leveren voor lage totale kosten de primaire drijfveer. Na een langdurig onderhandelingstraject is onder andere Olympia verkozen voor het leveren van flexwerkers voor het telecombedrijf. Olympia voorziet KPN structureel van flexibel personeel voor zijn call centers, winkels en staffuncties.

"We zijn blij dat KPN wederom voor ons heeft gekozen. Al jaren is er sprake van een intensieve en succesvolle samenwerking. Het is fantastisch dat KPN dit met deze nieuwe overeenkomst nogmaals bevestigt en dat we de samenwerking verder kunnen uitbouwen", aldus Erik Rotteveel, Directeur National Accounts Olympia Uitzendbureau.