Ingezonden persbericht




persbericht

Klusjes leveren 1150 euro op voor het Glazen Huis
-Flexwerkers warm ontvangen tijdens winterse kou-

Kerkrade, 24 december 2010. Op donderdag 23 december heeft Wiertz Personeelsdiensten een cheque aangeboden ter waarde van E 1.150,- aan de drie DJ's van radio 3FM en daarmee aan de Serious Request actie ten bate van het Rode Kruis (zie foto).

Onder het motto "klinkende munt voor een handige uitzendstunt" hebben de uitzendkrachten van Wiertz Personeelsdiensten voor bedrijven in de regio Eindhoven klusjes geklaard zoals bijvoorbeeld het opruimen van het magazijn, het inpakken van de eindejaarsgeschenken of het sneeuwvrij maken van het bedrijfsterrein.

De opbrengst is door Wiertz Personeelsdiensten verdubbeld en daarmee is het bedrag uitgekomen op E1.150,-. De actie leefde ook bij de medewerkers van Wiertz Personeelsdiensten en hebben daarom naast de inspanning om zo veel mogelijk "uitzendstuntjes" te verwezenlijken, ook zelf een financiële bijdrage geleverd.

Meer informatie over dit persbericht kunt u opvragen bij Rik Franssen, hoofd sales support Wiertz Personeelsdiensten, Kloosterraderstraat 20, 6461 CD Kerkrade, T 045-5639240, E r.franssen@wiertz.com

Over Wiertz Personeelsdiensten
Wiertz Personeelsdiensten is het snelst groeiende uitzendbureau van Zuid-Nederland. Vanuit vijftien vestigingen in Zuid-Nederland en het Duitse grensgebied zijn ruim 2000 uitzendkrachten aan het werk voor 500 bedrijven. Wiertz Personeelsdiensten onderscheidt zich door pro-actief, persoonlijk, dichtbij en betrokken invulling te geven aan haar status van toonaangevend intermediair op de (flexibele) arbeidsmarkt. Het familiebedrijf wil met gevoel voor de markt continue de beste oplossingen bieden voor flexibele arbeid, van starters tot professionals, van ongeschoold tot wetenschappelijk niveau.

Kijk ook op www.wiertz.com.


---- --