Ingezonden persbericht


============
PERSBERICHT
============

Met La Fuente, Female DJ's Miss Smile & No Sugar en Jesse E-Mode

Gorinchem, 22 december 2010 - De Beurs in Sint-Oedenrode is aanstaande vrijdag het decor voor X-Mas Flirt; de beste start van X-Mas 2010. De deuren zijn geopend vanaf 21.00 uur en sluiten pas wanneer de laatste beats zijn gedoofd rond 2.30 uur, op Eerste Kerstochtend. X-Mas Flirt is een initiatief van DJ Miss Smile.

It's getting hot in here
Met DJ's La Fuente, Female DJ's Miss Smile & No Sugar en Jesse E-Mode belooft X-Mas Flirt de kerstparty van 2010 te worden. Mr. Saxoo garandeert met de saxofoon de nodige klassiekers en kleurt de extra sounds en latin accenten in. Dat kan hij als geen ander, zo bewijst Mr. Saxoo keer op keer tijdens optredens met de Female DJ's Miss Smile & No Sugar. La Fuente zorgt weer voor een daverend stage performance met zijn soulfull house-music en de Female DJ's Miss Smile & No Sugar geven X-Mas Flirt de glans en beats die het nodig heeft. Last but not least: Jesse E-Mode... Deze rising star is vernieuwend en origineel in zijn club- en housetracks en weet het kwik - dat inmiddels ver onder nul is gedaald - te doen stijgen tot ongekende hoogten. It's getting hot in here!

Kweekvijver DJ School Zuid-Holland

Jesse E-Mode is het upcoming talent van de DJ School Zuid-Holland, de vakopleiding van DJ Miss Smile. Naast Jesse E-Mode komt nog meer talent bovendrijven in deze kweekvijver; Ook vocalist Rosanne is doorgewinterd dankzij de intensieve training en zal haar geluid laten weerklinken tijdens X-Mas Flirt in De Beurs.

Dress-code: Glamourous
Ben je minimaal 21 jaar en weet je wat 'glamourous' is, dan ben je welkom om die glitters en glamour rond te strooien in De Beurs. Tickets zijn 15 euro (ex fee) en verkrijgbaar in Primera Shops en op www.habbevents.nl.

Wie, wat, waar

X-Mas Flirt

La Fuente, Female DJ's Miss Smile& No Sugar en Jesse E-Mode

24 december 2010
21.00 - 02.30 uur

Partycentrum De Beurs

De Heuvel 44, Sint-Oedenrode

Dress-code: Glamourous

-------------------

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht