Ingezonden persbericht


EMBARGO TOT 21.00 UUR VANAVOND

Vanavond maken Niels en Froukje de slechtste kerstplaten aller tijden op Radio 538 bekend. Dit nieuws mag je na 21.00 uur gebruiken:

Verre Kerst van De Tokkies slechtste kerstplaat aller tijden!

Wat is er erger op kerstavond dan een aangebrande kalkoen, verplicht gezellig doen met de familie en de laatste kerst van Wham! + All I Want For Christmas is Mariah Scary luisteren? Dat is Niels & Froukje op Radio 538! Op kerstavond tussen 18 en 21 uur hoor je de Top 10 van de meest tenenkrommende afschuwelijke wanstaltige kerstplaten ooit gemaakt in de slechtste show van de Nederlandse radio! Maar wees gerust, want het is allerlaatste keer dat je deze gedrochten hoort! De kerstsingles worden tijdens de show in de kerstboom gehangen om daarna ritueel te worden verbrand!

De afgelopen twee weken konden luisteraars van Radio 538 stemmen op de slechtste kerstplaat ooit gemaakt. Duizenden stemmen kwamen er binnen en de meeste gingen naar de familie Tokkie! In 2005 scoorde deze Amsterdamse asociale familie een Top 40 kersthit met hun Verre Kerst. Volgens de luisteraars van Radio 538 is dit het meest afschuwelijke en slechtste kerstnummer ooit gemaakt!

Toch wonnen De Tokkies maar nipt van Lady GaGa. Haar kerstnummertje Christmas Tree uit 2008 is alleen een hitje geweest in Canada en Japan, dus dat zegt genoeg. Het is net niet slecht genoeg om deze verkiezing te winnen, maar wel slecht genoeg om het boompje van GaGa ook in vlammen te zien opgaan! Ook de behaarde mannen van Bearforce1 komen er niet goed vanaf, want hun kersthitje Christmas Is Here uit 2007 klinkt zo gay dat die ook verbrand moet worden!

De Niels & Froukje Top 10 slechtste kerstplaten aller tijden:
1. De Tokkies - Verre Kerst

2. Lady GaGa - Christmas Tree

3. Bearforce1 - Christmas is here

4. Durwood Douche - The Christmas Gift (Just a Christmas Blowjob)
5. South Park - Merry Fucking Christmas

6. Crazy Frog - Last Christmas

7. South Park - The Most Offensive Christmas Song Ever
8. Frans Bauer - Hardcore kerst

9. Inga from Sweden - Inga's XXXmas

10.The Cheeky Girls - Have A Cheeky Christmas

Op Radio538.nl/NielsenFroukje is vanaf vrijdagavond de Top 10 in videoclips te zien en de kerstboomverbranding met daarin deze Top 10 slechtste kerstplaten ooit gemaakt!