Gemeente Cromstrijen

Terinzagelegging concept radio- en televisieadvies (22-12-2010)

De gemeente moet een programmaraad instellen om de kabelexploitant te adviseren over de 15 tv-zenders en 15 radiozenders die de kabelexploitant, in dit geval UPC Nederland BV, ten minste moet uitzenden, ook wel het wettelijk basispakket genoemd. UPC moet dit advies volgen, tenzij er zwaarwegende redenen zijn om dit niet te doen.

Op 15 december 2010 legde de Programmaraad Zuid-Holland Zuid het concept Radio- en Televisieadvies voor het komende seizoen ter inzage. U vindt het concept van het advies op de internetsite van de Programmaraad Zuid-Holland Zuid: www.prgzhz.nl

Dit conceptadvies ligt voor een periode van 6 weken ter inzage. In deze periode kunnen de kijkers en luisteraars, evenals de programma-aanbieders hun zienswijze over het concept aan de programmaraad kenbaar maken. Voor meer informatie over het concept Radio- en Televisieadvies 2011-2012 en het indienen van een zienswijze kunt u contact opnemen met de Programmaraad Zuid-Holland Zuid. Dit kan telefonisch tijdens kantooruren op 010 5191579, via de e-mail op info@prgzhz.nl of via het contactformulier op de site www.prgzhz.nl. Het adres van de programmaraad is Programmaraad Zuid-Holland Zuid, Postbus 365, 3300 AJ in Dordrecht.

Begin februari 2011 wordt het definitieve advies uitgebracht aan UPC Nederland B.V.