Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 20-12-2010
Televisie
DE BANANASPLIT KERSTSHOW

Uitzending zaterdag 25 december
Nederland 1 - 20.15 uur

ULTIEM KIJKPLEZIER MET DE BANANASPLIT KERSTSHOW

Op eerste kerstdag biedt DE BANANASPLIT KERSTSHOW weer het ultieme kijkplezier voor de hele familie.

In een gezellige kerstuitzending ontvangt presentator Frans Bauer een aantal bekende Nederlanders en wordt de kijker getrakteerd op meerdere onvervalste 'verborgen camera'-grappen.

Zo krijgen Jeroen van der Boom, Erik de Zwart en Patrick & Rossana Kluivert onverwachts bezoek van BANANASPLIT. Frans en zijn team veroorzaken veel commotie bij deze BN'ers. Onder het mom van de milieuactie 't Gooi gooit 't blad terug' worden er vrachtwagens met bladeren ingezet om de schrale grond weer vruchtbaar te maken. Het spreekt voor zich dat niet iedereen blij is met de puinhoop die deze actie veroorzaakt... Grad Damen wordt 'verrast' met een politiecontrole als hij samen met zijn schoonvader Louis op weg is naar een optreden. Bij de controle blijkt de kofferbak van de zanger vol te liggen met 'illegaal vuurwerk'. Grad weet van niets. Zou schoonvader Louis...?

Studenten worden in de maling genomen bij het inpakken van kerstpakketten. In een snel tempo komen de meest vreemdsoortige voorwerpen op een lopende band voorbij. Maar kunnen deze producten wel in een kerstpakket? Verder bezoekt een grote groep kerstmannen een winkelcentrum waar ze rare fratsen uithalen om de bezoekers op het verkeerde been te zetten. En de kerstmannen blijken ook een aardig staaltje te kunnen breakdancen.

Kortom, als humoristisch toetje van uw kerstmaaltijd: DE BANANASPLIT KERSTSHOW.

Kijk voor meer informatie op www.bananasplit.nl