Politie Brabant-Noord

Winkeldieven aangehouden

Regio, 25-12-2010

's-Hertogenbosch - Vrijdagmiddag werd een 14-jarig meisje uit Haarsteeg aangehouden in een winkel aan de Schapenmarkt in verband met diefstal. Ze had geprobeerd voor ruim 50,00 aan kleding en sieraden te stelen, maar liep tegen de lamp. De politie hoorde haar op het bureau in het bijzijn van haar ouders. De spullen bleven bij de winkel achter. Na verhoor mocht ze met haar ouders naar huis.

Een 39-jarige vrouw uit Velp werd aangehouden door medewerkers van een winkel met drogisterij-artikelen aan de Hinthamerstraat, nadat ze voor ruim 38,00 aan spullen had weggenomen. Ze was de winkel uitgelopen en met de spullen inm haar fietstassen weggereden. Beveiligers hielden haar. Gealarmeerde agenten namen haar mee naar het bureau waar ze werd gehoord. Daarna mocht ze gaan.

Schaijk - In een supermarkt aan de Burg. Hoefnagelstraat hield het personeel een 21-jarige man uit Oss aan voor diefstal van een pakje shag. Toen agenten arriveerden had hij de shag al terug gegeven, maar hij moest toch mee naar het bureau. Daar werd hij gehoord. Hij kreeg niet alleen proces-verbaal maar ook een winkelverbod van een jaar.