KRO

KRO Memories aflevering 6/6

Uitzenddatum: 27/12/2010

Anita Witzier weet dat de Italiaan Albino niet naar Nederland komt voor de ontmoeting met Truus. Hoe leg je dat iemand uit die daar al zo lang naar uitziet? Patricia gaat op uitnodiging van KRO Memories naar Cuba om de liefde van haar leven terug te zien. Maar Is Jesus net zo enthousiast met haar komst als andersom? Jellie is de eerste grote liefde van Anita. Voor het eerst is zij hoteldebotel van een vrouw en dat heeft grote impact op haar verdere leven. Ze verwacht een spontane ontmoeting waarbij ze het allebei zullen uitgillen van vreugde.

Truus & Albino
Wanneer de Italiaanse Albino met trouwplannen naar Nederland komt, zijn de ouders van Truus razend enthousiast. Truus heeft echter haar hart verloren aan een ander. Zonder pardon wordt ze door haar moeder op straat gezet. Staat Albino nu open voor een hernieuwde ontmoeting met Truus?

Anita & Jellie
1984, het Vrouwencafé: jonge hond Anita valt als een blok voor de veel oudere Jellie. Klein probleempje: Jellie heeft al een vriendin. Wat volgt is een spel van aantrekken en afstoten. Uiteindelijk krijgen de geliefden elkaar maar het leeftijdsverschil breekt hen al na een jaar op. Dertig jaar later heeft Anita nog één vraag: wat had ik als jong meisje te bieden aan Jellie? En kan ze met het antwoord van Jellie leven?

Patricia & Jesus
De Cubaanse band Chapottin treedt op Curaçao op. Daar ontmoet Patricia Jesus, de trompettist van de band, en een vonk slaat over. Haar man ziet het als een bevlieging, maar bij Patricia zitten de gevoelens zo diep dat zij wil scheiden. Na acht maanden reist ze af naar Cuba. Weer terug op Curaçao ontvangt ze een brief dat Jesus getrouwd is en zelfs twee kinderen heeft. Haar wereld stort in...

KRO Memories, maandag 27 december om 21.10 op Nederland 1