Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 14 december 2010
BIJBABBELEN MET ARIE KOOMEN

ARIE VAT DE LAATSTE TIEN JAAR SAMEN IN OUDEJAARSSHOW BIJ BNN

Hoe praat je een vriend bij die afgelopen tien jaar heeft gemist omdat hij in coma lag? Laat dat maar aan Arie Koomen en zijn vrienden over! In de oudejaarsshow Bijbabbelen met Arie Koomen blikt Arie terug op 2010 en dan ook maar gelijk op het afgelopen decennium. Samen met vrienden Wilko Terwijn en Menno Stam dendert hij in sneltreinvaartvaart langs alle 'raargebeurde' voorvallen en 'gekkigheisa' van de laatste tien jaar. Bijbabbelen met Arie Koomen is te zien op 27 december van 20.25 tot 21.40 uur bij BNN op 3.

In Bijbabbelen met Arie Koomen praten Arie, Wilko en Menno hun vriend Patrick 'even' bij. Hij ligt al tien jaar in coma en dus hebben de cabaretiers oneindig veel te vertellen. Van de damschreeuwer tot de waxinewerper en van het uitblijven van de milleniumbug tot de moorden op Theo en Pim. En natuurlijk is het voor Patrick ook de hoogste tijd voor een computer-update. Want wat is Twitter eigenlijk en wat moet je met YouTube? De technologie heeft duidelijk niet stil gestaan. Dat blijkt ook wel uit de lichtshow die de mannen neerzetten met behulp van hun iPad.

Arie Koomen speelde bij De Lama's en was de Arie in Arie en Silvester. In 2008 maakte hij de oudejaarsshow UIT, die uitgezonden werd bij BNN. Wilko Terwijn maakte zelf vier oudejaarsshows en de voorstelling Superantiheld. Menno Stam speelt al jaren voor de Comedy Explosion en schrijft voor zoveel tv-programma's dat het niet eens meer leuk is om op te noemen.