Politie Rotterdam Rijnmond

WONINGOVERVAL

GETUIGENOPROEP WONINGOVERVAL

Datum publicatie: 27-12-2010 10:07

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Op zaterdagavond 11 december 2010, om ongeveer tien over negen, werd er aangebeld bij de voordeur van de portiek woning op de derde etage aan de Bongerd.

Toen de bewoner door het raam keek wie er voor de deur stond, zag hij een meisje staan. De bewoner hoorde dit meisje zeggen `mag ik je iets vragen?'. De bewoner opende de voordeur. Meteen hierop stormden twee mannen de gang binnen. Eén van de mannen had een pistool in zijn handen en riep `mond houden en naar achteren'. Op dat moment kwam een andere bewoner hem te hulp en zodoende wisten zij de twee mannen uit de portiekwoning te duwen. Op hun vlucht werd de onderbuurvrouw, die op het geluid af kwam, door één van de mannen bedreigd met het vuurwapen. Hierna vluchtten beide mannen het portiek uit en renden zij weg in de richting van de Prins Constantijnweg. Het meisje werd niet meer gezien.

Signalementen

Meisje:

- negroïde

- ongeveer 16 à 17 jaar oud

- ongeveer 1.62 meter lang

- zwart haar in een paardenstaart
Zij droeg de volgende kleding:

- zwarte sportieve jas tot op de heupen

Man 1:

- negroïde

- ongeveer 20 à 25 jaar oud

- ongeveer 1.80 meter lang
Hij droeg de volgende kleding:

- grijze jas met rode banden op de mouwen

Man 2:
Hij droeg de volgende kleding:

- zwarte jas

- zwarte bivakmuts

Oproep
Bent u getuige geweest van dit incident, of heeft u andere informatie? Neemt u dan contact op met de politie Rotterdam Rijnmond via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via M. (meld misdaad anoniem) via 0800-7000.