Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 27-12-2010

Politie pakt man op na vernieling ruiten

TERHEIJDEN - De politie heeft gisterochtend een 43-jarige inwoner uit Etten-Leur aangehouden voor vernieling. Gewaarschuwde agenten namen poolshoogte bij een woning in Terheijden. Daar spraken ze de bewoners. Zij vertelden dat er een conflict was over de omgangsregeling van een kind. Tijdens dit conflict gooide de verdachte, de nieuwe vriend van de moeder van het kind, tot tweemaal toe een steen door de ruiten van de woning van de vader. Daarbij raakte een vrouw in de woning gewond aan haar hand.

Automobiliste gewond bij eenzijdig verkeersongeval

WAGENBERG - Bij een eenzijdig verkeersongeval raakte gisteravond een 61-jarige automobiliste uit Almere gewond. Ze is voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis.

De vrouw reed rond 19.00 uur als bestuurster van een personenauto vanuit Terheijden over de Brandestraat richting Wagenberg. Door het gladde wegdek verloor ze de controle over haar voertuig en botste tegen een boom, links van de rijbaan. De automobiliste die goed aanspreekbaar was is door het ambulancepersoneel voor onderzoek overgebracht naar ziekenhuis Molengracht.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 27-12-2010 13:02 | © Regio Midden en West Brabant |