Met Yellowbrick bricken in Q-Park garages


AMSTERDAM, 20101227 -- Yellowbrick klanten kunnen vanaf 1 januari 2011 ook bricken in parkeergarages van Q-Park. Speciaal voor Yellowbrick is de tijdseenheid waarmee afgerekend wordt verkleind. Het parkeren via Yellowbrick levert voordeel, een uitgebreide dekking en vooral gemak op.

Bricken in een Q-Park parkeergarage kan met een speciale P+ Pas. Met deze magneetstripkaart rijdt de gebruiker de parkeergarage in en uit . Via een automatische incasso wordt achteraf via Yellowbrick afgerekend. "Dat aspect spreekt ons erg aan", aldus Mark van Haasteren, Algemeen Directeur van Q-Park Nederland. "Q-Park staat voor kwaliteit in parkeren. Parkeer- en betaalgemak voor de klant maken daar een belangrijk deel vanuit. Met Yellowbrick hebben we een betaalmogelijkheid erbij gekregen die een goede aanvulling is op onze bestaande mogelijkheden."

Snel, safe en simpel
Wilbert Witkamp, Directeur Yellowbrick: "Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met Q-Park. Ruim opgezette en mooie garages op toplocaties zijn een welkome aanvulling op onze bestaande dekking op straat. Nu dus ook in Groningen, Utrecht en Amstelveen, ineens kun je overal parkeren via Yellowbrick! De combinatie van straat- en garage parkeren middels één factuur biedt uiteraard veel gemak, daarnaast is het uniek dat de tariefstappen voor ons zijn verkleind."

Over Q-Park
Q-Park behoort tot de top 3 van de Europese parkeerbedrijven, met parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie en beheer. Q-Park is herkenbaar aan haar kwaliteit en heeft een portfolio van meer dan 845.000 parkeerplaatsen in Nederland, Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland.
In Nederland is Q-Park marktleider met 238 parkeerfaciliteiten, waaronder 87 P+R terreinen, in vrijwel alle grote steden. Opdrachtgevers zijn onder andere overheden, projectontwikkelaars, ziekenhuizen en particuliere bedrijven.

Over Yellowbrick
Yellowbrick biedt sinds 2006 digitale parkeeroplossingen aan in Nederland en is actief in 25 gemeenten. Yellowbrick staat bekend als een professionele, betrouwbare en innovatieve onderneming, die haar dienstverlening laagdrempelig en klantgericht aanbiedt. In Nederland introduceerde Yellowbrick het bricken, een synoniem voor  het starten en stoppen van betaald parkeren. Yellowbrick werkt samen met onder andere ABN AMRO, ANWB, Hertz autoverhuur en Travelcard.