Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 27-12-2010

Arrestatie na vernieling ruit

BERGEN OP ZOOM: Twee portiers van een café aan de Grote Markt hebben vannacht omstreeks 03.25 uur aan de politie een 21-jarige man uit Vlissingen overgedragen die met gebalde vuisten een ruit van de toegangsdeur van de zaak zou hebben ingeslagen. De verdachte verklaarde aan het bureau dat hij met een beveiligingsmedewerker in discussie was gegaan omdat hij even naar buiten en dan weer naar binnen wilde. Tijdens die woordenwisseling was hij door de uitsmijter vastgepakt en tegen de buitendeur geduwd. De politie onderzoekt de toedracht van het incident.

Roosendaler (27) gearresteerd na mishandeling plaatsgenoot (18)

ROOSENDAAL: De politie heeft zondagavond een 27-jarige Roosendaler aangehouden die verdacht wordt van het mishandelen van een 18-jarige Roosendaler. De arrestatie volgde na een incident op de
Televisiestraat. Het slachtoffer zou daar door twee mannen mishandeld zijn nadat hij op straat ruzie had gekregen met een vrouw. De mannen hadden hem naar eigen zeggen, terwijl hij op de grond lag, geschopt en geslagen. Een van hen had hem bovendien met een stuk gereedschap in zijn nek gestoken. Na de mishandeling had het slachtoffer versterking van vrienden en bekenden gekregen. Bij aankomst van de politie dreigde op straat de zaak te escaleren. De verdachte werd meegenomen naar het bureau. In zijn kleding werd een steeksleutel aangetroffen. Hij is in verzekering gesteld.

Voortand los na mishandeling

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft vannacht omstreeks 03.00 uur op de Burg. Stulemeijerlaan een 18-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden omdat hij daar een 26-jarige Amsterdammer zou hebben mishandeld. Het slachtoffer verklaarde dat hij zonder enige aanleiding door de verdachte, die hij aanwees, op zijn gezicht was geslagen. Daardoor zat nu een van zijn voortanden los. De verdachte gaf toe een klap te hebben gegeven aan het slachtoffer, volgens hem was dat zelfverdediging omdat hij door drie man was aangevallen.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 27-12-2010 13:32 | © Regio Midden en West Brabant |