Gemeente Roermond

Jongeren Donderberg organiseren voetbaltoernooi

Op dinsdag 28 december aanstaande vindt in de Jo Gerrishal het zaalvoetbaltoernooi Multiball 2010 plaats. De organisatie van het voetbaltoernooi is in handen van jongeren uit de Donderberg, de DB crew zoals ze zichzelf noemen. Iedereen in de leeftijd van 12 t/m 20 jaar uit de gemeente Roermond kan deelnemen aan deze sportieve activiteit. De dag wordt s avonds afgesloten met een afterparty in jongerencentrum Gotcha.

Multiball

Het is niet de eerste keer dat Multiball in Roermond plaatsvindt. Twee jaar geleden was het toernooi onder de jongeren al een groot succes. Dit jaar organiseren de jongeren Multiball opnieuw, nu met een wel zeer speciale gast. Samen met Wijkteam Donderberg en FermoniaBoys hoopt de DB crew er weer een spektakel van te maken.

FermoniaBoys

FermoniaBoys is de Roermondse zaalvoetbalvereniging die bij de top van Nederland behoort. Het eerst elftal van FermoniaBoys speelt een afsluitende wedstrijd tegen een team bestaande uit de beste voetballers van het Multiballtoermooi. Jongeren die in aanmerking komen voor dit team worden tijdens het toernooi gescout.

Inschrijven

De inschrijving voor Multiball vindt plaats in jongerencentrum Gotcha. Bij de inschrijving is een kopie van het ID bewijs van iedere speler verplicht. Een team bestaat uit maximaal 7 personen, per team wordt een bedrag van 7,- gevraagd. Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 22 december 2010.

Voor meer informatie ga naar jongerencentrum Gotcha of stuur een mail naar multiball2010@hotmail.com Eerste publicatiedatum: 16-12-2010 Bijgewerkt: 16-12-2010