RTL Group

'The voice of Holland': vanavond kandidaten HMH-concerten bekend

Op 28, 29 en 30 december geven de laatste twaalf kandidaten van 'The voice of Holland' vier spectaculaire concerten in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Afgelopen vrijdag werd al duidelijk dat de bezoekers optredens kunnen verwachten van Ben Saunders, Lenny Keylard, Esther Nijhove, Jennifer Ewbank, Pearl Jozefzoon en Nigel Brown. Vanavond kunnen Kim de Boer, Shary-An Nivillac, Nyssina Swerissen, Bart van Overbeek, Anne Hoogendoorn, Leonie Meijer, Raffaëla Paton en Meike van der Veer zich eveneens kwalificeren voor wat de talenten zelf zien als de eerste grote prijs van de populaire RTL 4-talentshow. Voor twee van hen valt echter vanavond nog het doek.

De kandidaten worden ook tijdens de concerten begeleid door de Edwin Evers-band terwijl volledige elementen van het studiodecor in de HMH zullen terugkomen.

'The voice Of Holland: The Songs'
Sinds vandaag ligt ook de de dubbel-cd 'The voice Of Holland: The Songs' in de winkel. Hierop staan de volledige tracks van de opvallendste nummers die de kandidaten in 'The voice of Holland LIVE' hebben gezonden. Op woensdag 22 december komen de laatste twaalf kandidaten de cd signeren bij de Free Record Shop in Naaldwijk (vanaf 18.00 uur).

Uitzending: RTL 4, vrijdag 17 december, tussen 20.30 en 22.30 uur.
---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTL Nederland, Jaap Paulsen, via tel: 035 - 6718879 of email jaap.paulsen@rtl.nl.