Gemeente Lopik

Fotowedstrijd gemeentegids Lopik 2011

U doet toch ook mee?
In juni 2011 verschijnt de nieuwe gemeentegids van Lopik. Deze keer willen we de gids niet alleen vóór u maken, maar ook mét u. Daarom organiseren wij een fotowedstrijd, waarbij de winnende foto's een plaats krijgen in de gemeentegids.

Hoe doet u mee?
Als u wilt meedoen aan de fotowedstrijd, dan kunt u uw foto('s) tot en met vrijdag 25 februari 2011 sturen naar communicatie@lopik.nl onder vermelding van uw naam en adresgegevens.

Wat kunt u winnen?
De makers van de drie winnende foto's worden beloond met een plaats in de gemeentegids en een waardebon van EUR 75 voor de eerste plaats, EUR 50 voor de tweede plaats en EUR 25 voor de derde plaats. Bovendien wordt de winnende foto op de voorkant van de gemeentegids 2011 geplaatst. De winnaars krijgen schriftelijk bericht en worden in juni 2011 bekendgemaakt.

Voorwaarden voor deelname

1. Alleen inwoners van de gemeente Lopik kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd;

2. Per persoon mogen maximaal twee foto's worden ingeleverd;
3. Medewerkers van de gemeente Lopik zijn uitgesloten van deelname;
4. De foto's moeten genomen worden in de gemeente Lopik en moeten herkenbaar zijn voor de gemeente en/of de Lopikse samenleving;
5. De foto's moeten digitaal worden aangeleverd, in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB;
6. De gemeente Lopik kan de foto's gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto('s) voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven etc.

7. Als u personen fotografeert, is het verstandig vooraf toestemming te vragen voor publicatie van de foto(`s).

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Hanriëtte Verheul via communicatie@lopik.nl of (0348) 55 99 93.
Wilt u dat uw foto een jaar lang te zien is in de nieuwe gemeentegids? Pak dan uw camera en maak de winnende foto!