Gemeente Leusden

Vaststelling projectbesluit âBushalteplaats Asschatterwegâ

Soort bekendmaking: bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leusden maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij in de vergadering van 14 december 2010 het projectbesluit "bushalteplaats Asschatterweg" in Leusden ongewijzigd hebben vastgesteld.

Â

Het projectbesluit ziet op het realiseren van een nieuwe bushalteplaats aan de Asschatterweg, nabij de kruising met de Middenweg.

Â

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat

zij geen zienswijzen hebben ingediend, beroep instellen bij de Rechtbank te Utrecht. Het instellen van beroep kan alleen door, binnen zes weken na bekendmaking van dit besluit aan de aanvrager (verzenddatum projectbesluit 15 december), een beroepsschrift in te dienen bij de Rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

Â

Voor inzage van de stukken en verdere informatie kunt u zich, op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur, wenden tot de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op het gemeentehuis. Ook kunnen de stukken worden ingezien via de website / onder Wonen, wijken en veiligheid/Bestemmingsplannen.

Voor meer informatie en fysieke inzage van de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de heer A. Francken. Hij is bereikbaar op telefoonnummer: (033) 4961727. Â