Gemeente Voorschoten

Afvalinzameling uitgebreid

Vanaf woensdag 29 december wordt de afvalinzameling uitgebreid met de secondaire wegen. Dit zijn de wegen die normaliter gebruikt worden om de wijk uit te rijden naar een doorgaande weg.

Aangepaste regeling maandag en dinsdag wijken

Voor de wijken die gisteren en vandaag normaliter hun afval kunnen buiten zetten is een aangepaste inzameling. De afvalinzameling gaat op dinsdag alsnog een keer de maandag hoofdroute langsrijden om de burger de gelegenheid te geven om zijn of haar afval aan te bieden wat niet op de maandag is gelukt.

Deze systematiek wordt woensdag ook nog gedaan voor de dinsdagwijk. De hoofdroutes zijn de wegen die in eerste instantie gestrooid worden en ook bereikbaar blijven en vaak ook als busroutes worden gebruikt.

Vanaf donderdag wordt dan de afvalinzameling voor alle wijken op de hoofdroutes en de secondaire wegen weer opgehaald.

Situatie 1 januari 2011

Vanaf maandag 3 januari komt de GFT inzameling, die voor deze week gepland staat, te vervallen en daarvoor in plaats komt een extra Restinzameling. Dit is om de burgers tegemoet te komen na het kerstweekend, waar veel restafval vrijkomt, en er nu zeer weinig GFT afval wordt aangeboden

Meer informatie

Bel voor meer informatie gratis met het Servicepunt van het Uitvoerend bedrijf. Telefoonnummer (0800) 235 82 48, op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 en 16.00 uur.

* 28 december 2010