Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 28-12-2010

Vijf jongeren aangehouden voor vernieling van auto's

ROOSENDAAL: De politie hield maandag aan het einde van de middag vijf jongeren aan voor vernieling. Een getuige meldde dat in de Waterstraat door een aantal jongeren over auto's heen werd gelopen. De politie hield op aanwijzen van getuigen in de Parklaan twee jongens van 20 en een van 16 en twee meisjes van 15 en 14 jaar uit Roosendaal aan. Twee van de jongens was zonder vaste woon- of verblijfplaats en een komt uit Bergen op Zoom. De vijf verdachten zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Van de minderjarigen zijn de ouders in kennis gesteld. De verdachten waren allen behoorlijk onder invloed van alcohol. Van twee gedupeerden is aangifte opgenomen.

Tweede aanhouding voor mishandeling 18-jarige Roosendaler

ROOSENDAAL: De politie hield dinsdagochtend een 21-jarige Roosendaler aan in zijn woning. De man is aangehouden in verband met een
mishandeling die zondagavond plaatsvond in de Televisiestraat. Aanleiding voor het geweld was een ruzie tussen twee vrouwen in de straat over het parkeren van auto's. Er kwamen familieleden van de vrouwen en omstanders bij. Een 18-jarige man werd hierbij mishandeld door twee mannen. Hij werd geschopt en geslagen terwijl hij op de grond lag en in zijn nek gestoken met een stuk gereedschap. Zondag werd al een 27-jarige man uit Roosendaal aangehouden. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld.
Van het slachtoffer is aangifte opgenomen en de politie heeft meerdere getuigen gehoord.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 28-12-2010 15:51 | © Regio Midden en West Brabant |