Liander

Nieuwe ontwikkelingen rond nepbrief

28 december 2010

Arnhem - Op 8 december waarschuwden wij u voor een nepbrief die in Amsterdam in de omloop was. De Amsterdamse politie nam 27 december een postbus in beslag waarin ze honderden reacties op de nepbrief vonden.

Nepbrief
Hebt u een brief ontvangen van Liander waarin u om gegevens wordt gevraagd? En twijfelt u aan de echtheid hiervan? Neemt u dan eerst contact op met de klantenservice van Liander via 0900 263 26 30. Het kan zijn dat de brief niet afkomstig is van ons. Wij vermoeden dat er sprake is van onbekenden die fraude willen plegen, nadat u uw gegevens hebt afgegeven.

Politieaangifte
Liander heeft van deze situatie aangifte gedaan bij de politie. Indien u slachtoffer bent geworden van deze (poging tot) oplichting, kunt u zelf ook aangifte doen bij de politie.

Meer informatie via de klantenservice van Liander Hebt u vragen? Of wilt u melden dat u deze brief hebt ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van Liander. Het telefoonnummer is 0900 263 26 30 (EUR 0,10 p/m, van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur).