Dienstenbond CNV

Nieuws

27 december 2010

Belang van nieuwe cao ETD!!

Onlangs hebben leden van CNV Dienstenbond een reactieformulier ontvangen. Met dit reactieformulier kunnen leden van CNV Dienstenbond aangeven of ze instemmen met de nieuwe cao.

Duidelijk is dat leden een groot belang hechten aan hun cao. Om nog meer aandacht te vragen voor de cao ETD heeft CNV Dienstenbond kaartjes laten drukken waarin wordt aangegeven dat het belangrijk is om in een cao aanvullende afspraken te maken over toeslagen, werken op zon- en feestdagen enz. De kaartjes worden verspreid onder alle winkels die horen bij de cao ETD en onder de leden van CNV Dienstenbond. Vandaar deze info.

U als lid van CNV Dienstenbond krijgt drie kaartjes met het verzoek deze uit te delen aan uw collega's en hen te vragen om de kaartjes in te vullen en in te sturen. Immers, CNV Dienstenbond, maar vooral u als werknemers binnen de ETD hebben baat bij een stevige positie van CNV Dienstenbond.

Belang lidmaatschap CNV Dienstenbond
Afspraken maken met werkgevers over arbeidsvoorwaarden, cao's en sociale plannen kan alleen met steun van de leden. Die steun is hard nodig! U bent lid van CNV Dienstenbond, uw collega wellicht nog niet. Maak daarom uw collega attent op de voordelen van lidmaatschap van CNV Dienstenbond. Zeker in tijden van economische recessie is rechtsbijstand op het gebied van werk en inkomen geen overbodige luxe.

Naast de eerste drie maanden gratis lidmaatschap voor nieuwe leden, kunt u als lid sparen voor waardepunten als u uw collega's lid maakt van CNV Dienstenbond.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze nieuwsbrief dan kunt u contact opnemen met uw bestuurder, Kitty Huntjens. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 040-2116674 of via e-mail
k.huntjens@remove-this.cnvdibo.nl.