Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Dinsdag 28 december 2010

Reverse listing van uitzendgroep (120 miljoen omzet) via EDCC

Beursgang voor Uitzendgroep AamigoO

Uitzendgroep AamigoO Group verkrijgt een notering aan de Amsterdamse Effectenbeurs (NYSE Euronext Amsterdam). Deze beursgang vindt plaats via een reverse listing van het sinds 1984 beursgenoteerde EDCC.

EDCC NV heeft met AamigoO Group overeenstemming bereikt over de voorwaarden van de reverse listing. Voor de inbreng van nieuwe activiteiten zal een emissie worden gedaan van 43,75 miljoen nieuwe aandelen EDCC.

AamigoO: zakelijke dienstverlener in uitzendsector

Uitzendgroep AamigoO is een zakelijk dienstverlener met een uitgebreid dienstenpakket voor:
* organisaties die tijdelijk extern personeel inhuren (Contractbeheer);
* zelfstandige ICT professionals die tijdelijk worden ingezet op projectbasis (Detachering). Met Contractbeheer richt AamigoO zich op inhurende partijen in diverse branches (financiële sector, ICT, zakelijke dienstverlening en energie). De inhuuradministratie van deze inleners wordt volledig door AamigoO verzorgd.

De divisie Detachering van AamigoO richt zich voornamelijk op de ICT, waarbij AamigoO samenwerkt met een aantal grote opdrachtgevers.

AamigoO.com brengt werknemers en werkgevers bij elkaar

AamigoO.com is het nieuwe internetportaal dat werknemers en werkgevers bij elkaar brengt.
* Voor werknemers

* Voor werknemers biedt AamigoO de mogelijkheid om zich in te schrijven voor full-time banen, part-time banen en opdrachten.
* Voor werkgevers

* Voor werkgevers biedt AamigoO de mogelijkheid gratis te zoeken in een database met full-timers, part-timers en ZZP'ers. Vervolgens kan er voor worden gekozen de werknemer direct te benaderen of deze via AamigoO te gaan verlonen. AamigoO Group: verdere groei omzet en winstgevendheid in 2011

Over 2010 bedraagt de omzet van de groep circa 120 miljoen euro, de operationele nettowinst komt naar verwachting uit op ruim 2 miljoen euro. De groep verwacht te kunnen profiteren van de opleving van de uitzendmarkt. Onvoorziene omstandigheden daargelaten, verwacht AamigoO Group een omzetgroei van tenminste 10 procent in 2011 en een verdere groei van de winstgevendheid.

Buitengewone aandeelhoudersvergadering 8 februari 2011

De reverse listing zal op korte termijn worden geëffectueerd. Op 8 februari 2011 zal een aandeelhoudersvergadering van EDCC worden gehouden waarin de reverse listing gestalte wordt gegeven. Deze vergadering zal tenminste de volgende agendapunten kennen:
* Wijziging van de naam van EDCC in AamigoO Group
* Wijziging van de statuten (o.a. creatie van aandelen A)
* Reverse split van de aandelen, waarbij acht oude aandelen samen één nieuw aandeel zullen vormen
* Samenstelling Raad van Commissarissen
Wijzigingen aandelenkapitaal: uitgifte aandelen en reverse split

Per 27 december 2010 stonden er 10,5 miljoen aandelen EDCC uit. Na de uitgifte van 43,75 miljoen aandelen EDCC (9 miljoen gewone aandelen en 34,75 miljoen aandelen A) ten behoeve van de inbreng van de uitzendgroep zullen er 54,25 miljoen aandelen uitstaan. Na de voorgenomen reverse split - omzetting van 8 oude aandelen in 1 nieuw aandeel - komt dit overeen met 6,78 miljoen uitstaande aandelen.

Het voornemen bestaat om de beursnotering te benutten om de verdere groei van AamigoO Group te financieren. Daarbij is tevens de bedoeling om op termijn de free float substantieel te vergroten. AamigoO Group zal in de eerste helft van januari 2011 nadere informatie verstrekken over de groeiplannen van het bedrijf.

Voor informatie:



Ingezonden persbericht