Provincie Drenthe

Klazienaveen Plant

Gedoogbesluit ten behoeve van Norit Nederland BV Klazienaveen Plant, Mr. Ovingkanaal OZ 3 te Klazienaveen

Gedeputeerde staten van Drenthe (GS) maken bekend dat zij een beslissing hebben genomen op het op 8 november 2010 bij hen binnengekomen verzoek van Norit Nederland BV Klazienaveen Plant, om een gedoogbesluit af te geven voor haar inrichting gelegen aan Mr. Ovingkanaal OZ 3 te Klazienaveen.

Op basis van het gedoogbeleid hebben GS besloten om tijdelijk een overschrijding van de geluidsvoorschriften te gedogen. Hiertoe is een gedoogbesluit met voorwaarden opgesteld.

Terinzagelegging

Het gedoogbesluit ligt vanaf 24 december 2010 als volgt ter inzage:
* bij de gemeente Emmen: in het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis Emmen, Raadhuisplein 1 te Emmen. Het centrum is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 16.30 uur;
* bij de provincie Drenthe, bezoekadres: Lauwers 1 te Assen op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Tijdens de feestdagen zijn het provinciehuis en de dependance aan Lauwers 1 van 27 december 2010 tot en met 2 januari 2011 gesloten.

Bezwaren ten aanzien van het gedoogbesluit

Het gedoogbesluit is op 23 december 2010 door toezending bekendgemaakt. Tot en met 2 februari 2011 kunnen belanghebbenden op grond van het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift indienen bij het college van gedeputeerde staten van Drenthe, Postbus 122, 9400 AC Assen. Degene die op deze wijze een bezwaarschrift heeft ingebracht, kan later tegen het besluit beroep instellen bij de Rechtbank Assen. Een verzoek tot schorsing en/of tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Assen. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Inlichtingen

Desgewenst kan ook mondeling toelichting op het besluit worden verkregen. Daarvoor kan men telefonisch een afspraak maken met mevrouw R. Bruinsma van de afdeling Sociaal Economische Ontwikkeling, telefoonnummer (0592) 36 52 76.