Ingezonden persbericht


Android app voor Classic FM

Naarden, 28 december 2010| Classic FM lanceert een speciale app voor de snelgroeiende markt van smartphones die gebruik maken van het Android-systeem. Daarmee is het station voortaan heel eenvoudig te beluisteren via deze telefoons. De gratis Android app geeft behalve de webstream van Classic FM ook de playlist, de acties en een actueel overzicht van de files en flitsers. Op deze manier is Classic FM dus ook onderweg overal te beluisteren.

De stream gebruikt zo min mogelijk bandbreedte, zodat gebruikers niet snel tegen de datalimiet aan zullen lopen. Zó weinig zelfs, dat men niet eens Wifi, UMTS of een andere breedbandverbinding nodig heeft om te luisteren. Toch is de kwaliteit van de stream zo goed dat deze probleemloos met de hoofdtelefoon of op de speakers van de autoradio te beluisteren is.

De app is te vinden in de Android Market van het toestel, scan hier de QR-code of ga naar Classicfm.nl/android om de QR-code te scannen.

Classic FM
Classic FM is het best beluisterde klassieke radiostation van Nederland, met 24 uur per dag 'licht klassiek voor elk moment'. Classic FM is overal in Nederland te ontvangen via de kabel, internet, Canal Digitaal, Digitenne en via diverse apps voor o.a. Android en de iPhone.

Classic FM is onderdeel van de Sky Radio Group.

Noot voor de redactie -