Mavim te zien in TV-programma `Bedrijf in Beeld'


NOORDWIJK, 20101228 -- Mavim B.V., Nederlandse leverancier van procesmanagement software, zal zondag 2 januari 2011 om 12.20 uur te zien zijn in het programma 'Bedrijf in Beeld'. In het televisieprogramma krijgt de kijker een "kijkje in de keuken" van Mavim.

In het programma lopen Mariska Hulscher, Bas Muijs en Tamara Brinkman iedere week mee met een bedrijf. Door mee te lopen en gesprekken te hebben met de medewerkers, krijgt de kijker beter inzicht over hoe het er aan toe gaat in de betreffende organisatie. Ditmaal zal Tamara Brinkman een kijkje nemen bij Mavim in Noordwijk. Aan de hand van een gesprek met de CEO, Jean-Jacques Vossen, en een interview met een grote klant, Evean, zal duidelijk worden dat Mavim meer is dan alleen een softwareontwikkelaar.

Over Mavim
Mavim B.V., opgericht in 1990, is een van de meest innovatieve Nederlandse ontwikkelaars van software en is sinds 2005 Microsoft Gold Partner. Hiermee vertegenwoordigt zij het topniveau van het Microsoft-partnerschap.

Wereldwijd zijn meer dan 250.000 licenties van Mavim Rules in gebruik voor Business Process Management en Kwaliteitsmanagement.