Wegens groot succes geprolongeerd! Theatershow aangeraakt door liefde


Met Singer Songwriter Carmen Sars, radiomaker Stefan Stasse en restaurateur Joop Braakhekke

AMSTERDAM, 20101228 -- Aangeraakt door liefde is een avondvullend programma waar muziek, kleinkunst, Nederlandse poëzie en gastronomie worden samengesmolten tot een zinnenprikkelende theatershow, uitgevoerd door een keur van Nederlandse topartiesten. De voorstelling is maandelijks te zien in Theater en Pluche in Amsterdam.

Een programma in jazzy, bluesy sferen over de liefde in al zijn verschijningsvormen waarin de liedjes van singer songwriter Carmen Sars de rode draad vormen. Er worden tongstrelende hapjes en bijpassende wijnen geserveerd van restaurateur Joop Braakhekke. Acteur, tekstperformer en radiomaker Stefan Stasse verbindt het geheel met gedichten en citaten met werk uit zeer uiteenlopende auteurs en dichters zoals, Fernando Pessoa, Erich Fromm, Ingrid Jonker, Ramses Shaffy, Michael McClure, Chief Seattle en anderen.

Naast de vaste bezetting zullen er telkens wisselende topsolisten meespelen, waaronder Thijs van Leer, trompettist Ruud Breuls, gitarist Peter Tiehuis, violist Erno Olah, saxofonist Tom Beek, Vocal Ensemble Elysium, multi-instrumentalist Hubert Heeringa en trompettist Jan Van Duikeren.

Dit theaterseizoen is de voorstelling maandelijks te zien in Theater en Pluche in Amsterdam. Een intiem theatertje met hooguit 70 zitplaatsen, verscholen achter het fameuze restaurant Le Garage van Joop Braakhekke. De speeldata voor 2011 zijn: 4 januari , 15 februari, 22 maart, 5 april, 3 mei, 7 juni en 5 juli. Aanvangstijd 20:30 uur

Reserveren voor de theatershow, al dan niet in combinatie met een diner in Le Garage voorafgaand aan de show, kunt u door een e-mail sturen naar aangeraaktdoorliefde@live.nl of door te bellen met Plus Produkties op het telefoonnummer 06-19440662.

De vaste bezetting bestaat uit:

Singer songwriter Carmen Sars is Leading lady, tekst-schrijfster en componiste van aangeraakt door liefde. Haar album Silent Eyes werd bekroond met een zilveren harp. Haar liedjes worden vertolkt door onder andere Liesbeth List, Willeke Alberti, Ramses Shaffy, Ruth Jacott, JanTekstra, Het Metropole Orkest, Barbara Lok en anderen.

Stefan Stasse is radioman, acteur en regisseur. Hij volgde zijn opleiding aan de Toneelschool in Maastricht. Stefan presenteert op Radio 2 voor de KRO doordeweeks het radioprogramma Het Theater van het Sentiment en in het weekend Goudmijn. Tijdens de Radio 2 Top 2000 is hij één van de vaste presentatoren.

Joop Braakhekke is vooral bekend als restaurateur. Eerst in Apeldoorn in bistro Le Philosophe, later in Amsterdam in De Kersentuin, Le Garage en En Pluche. Hij presenteerde vijf jaar lang het populaire televisiekookprogramma Kookgek, schreef de kookboekenreeks met de naam Kookschrift van een Kookgek en werd een bekende televisiepersoonlijkheid. Tijdens aangeraakt door liefde, zult u naast het culinaire talent van Joop Braakhekke, ook kennis kunnen maken met zijn muzikale talent.

Pianist Hans Vroomans is lid van het Metropole Orkest en het Rotterdam's Jazz Orkest. Als bandleider tourt hij met zangeressen zoals Laura Fygi en Trijntje Oosterhuis.

Saxofonist Jan Kooper nam onder meer platen op met Doe Maar, Postmen, Clouseau, Paul de Leeuw, Kirsten, Stanley Burleson, Daniel Lohues and the Louisiana Blues Club, Guus Meeuwis en vele anderen.Hij arrangeerde voor films zoals de drie beste dingen van het leven, Pietje Bell 2, en voor televisie-programma's zoals Klokhuis. Hij is de vaste saxofonist van de band Sister Slegde.





Ingezonden persbericht