Hilton HHonors kondigt promotieprogramma More Nights, More Points aan

MCLEAN, Virginia (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20101228 --

Hilton HHonors, het loyaliteitsprogramma voor de tien verschillende hotelmerken van Hilton Worldwide, heeft vandaag zijn meest recente wereldwijde promotie bekendgemaakt: More Nights, More Points. Van 3 januari tot 31 maart 2011 kunnen leden tot vier keer zoveel punten verdienen door te verblijven in een van de deelnemende hotels van Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels en Homewood Suites by Hilton.

Om deel te nemen aan More Nights, More Points van Hilton HHonors moeten leden zich inschrijven op HHonors.com/More en in een deelnemend hotel overnachten. Leden die twee overnachtingen boeken ontvangen dubbele punten, voor drie nachten verdienen ze driedubbele punten en bij een verblijf van vier nachten of meer wordt vier maal het aantal punten uitgekeerd.

“Bij HHonors zijn we er trots op dat we trouw zijn aan onze leden. Doordat we fantastische promotieprogramma’s aanbieden kunnen onze leden sneller gratis overnachtingen verdienen,” aldus Jeff Diskin, Senior Vice President, Global Customer Marketing, Hilton Worldwide. “We zijn voortdurend op zoek naar manieren om het eenvoudiger voor onze leden te maken een rijkdom aan ervaringen op te doen, die de moeite waard zijn om met anderen gedeeld te worden.”

Voor meer informatie of om lid te worden van Hilton HHonors, bezoekt u HHonors.com. De complete voorwaarden van het aanbod kunt u op de registratiepagina vinden.

Over Hilton HHonors

Hilton HHonors is een gewaardeerd gastenloyaliteitsprogramma dat frequente reizigers een snelle manier biedt om die beloningen te ontvangen die zij het liefst willen hebben. Het is het enige gastenloyaliteitsprogramma dat Points & Miles aanbiedt zonder uitgesloten data en zonder capaciteitslimieten in meer dan 3600 hotels. Leden kunnen zowel HHonors-punten als Airmiles verdienen tijdens hetzelfde verblijf, tegen nagenoeg elk tarief, in deelnemende Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2Suites by Hilton en Hilton Grand Vacations. Naast HHonors-punten voor gratis overnachtingen kunnen Hilton HHonors-leden ook punten inwisselen voor koopwaar, vakantiepakketten, beloningen in de vorm van 'unieke ervaringen' en nog veel meer. Het lidmaatschap van HHonors is gratis. Reizigers kunnen zich online inschrijven op HiltonHHonors.com.

Over Hilton Worldwide

Hilton Worldwide is het wereldwijd toonaangevende hospitality-bedrijf dat actief is in een breed segment van de accommodatiesector, van luxe hotels en resorts met volledige bediening tot suites voor langdurig verblijf en middenklasse-hotels. Al 91 jaar biedt Hilton Worldwide zakelijke reizigers en vakantiegangers de beste accommodaties, dienstverlening, voorzieningen en waarde. Het bedrijf richt zich met zijn wereldwijde merken op het voortzetten van zijn traditie om zijn gasten een uitzonderlijke ervaring te bieden. De merken omvatten meer dan 3600 hotels en 600.000 kamers in 82 landen, waaronder Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton en Hilton Grand Vacations. Daarnaast beheert het bedrijf Hilton HHonors®, het beloningsprogramma van wereldklasse voor gasten. Ga voor meer informatie over de onderneming naar www.hiltonworldwide.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Hilton Worldwide
Scott Carman, +1 703-883-5803

scott.carman@hilton.com