Ingezonden persbericht


Landelijk Persbericht

40 jarig jubileum van Cees Quist, Lederwaren reparatie Speciaal, te Capelle aan den IJssel.

Ter gelegenheid daarvan is er een open dag op dinsdag 28 december, aan het Springersdiep 26 in Capelle aan den IJssel, waarbij iedere bezoeker zelf kan zien hoe het in een klein, maar druk, reparatieatelier eraan toegaat.

Bovendien kan iedere bezoeker profiteren van een eenmalige korting van 10% op alle nieuwe en tweedehandse koffers en tassen.

Dinsdag 22 december 1970 trad Cees Quist bij Vader Quist in de leer in het reparatieatelier aan de van Oosterzeestraat, in het Rotterdamse Delfshaven.

Na een gedegen opleiding heeft Cees het bedrijf van zijn vader overgenomen, dat in die tijd gevestigd was aan de Boeroestraat in Capelle aan den IJssel.

In 1983 was de laatste verhuizing naar het huidige adres: Springersdiep 26 in Capelle aan den IJssel.

Hier heeft Cees Quist op de etage, direct aan het loopdek gelegen van winkelcentrum de Terp, zijn atelier en verkoopruimte ingericht.

Cees Quist is in de loop van de jaren bekend geworden als dé meester-reparateur van koffers en tassen.

Vanuit heel Europa weten fabrikanten van koffers en tassen zijn atelier te vinden, maar het grootste aandeel in reparaties komt van particulieren, uit alle windstreken van Nederland, die via mond op mond reclame van Cees Quist hebben gehoord.

Hij kan dan ook vrijwel alles dat met leer of imitatieleer te maken heeft, repareren of vervaardigen tegen zeer redelijke prijzen.

Hij repareert tassen en koffers altijd zó, dat het niet meer te zien is dat ze ooit kapot waren.

Daarnaast is hij ook specialist in het openen van koffersloten waarvan de code of sleutel is kwijtgeraakt.