Ingezonden persbericht


Persbericht

Alle afslankgeheimen van de sterren onthuld in Beau Monde In Shape

Hoofddorp, 28 december 2010 - Hoe blijven Caroline Tensen, Leontine Borsato en Froukje de Both in vorm voor de rode loper? Dat is te lezen in het nieuwe tijdschrift Beau Monde In Shape. Afvallen is leuk en simpel, zo blijkt uit de speciale editie van Nederlands grootste glamourblad, die net na de kerstdagen in de winkels verschijnt.

In Beau Monde's In Shape Special wordt voor het eerst de glamourtrend van 2011 gelanceerd: cutting carbs! In het tijdschrift is te zien hoe de Gooische meisjes dankzij het weekmenu, dat voor deze uitgave werd ontwikkeld, eindelijk weer in hun oude skinny jeans passen.

Foodcoach Vivian
Daarnaast treedt presentatrice Vivian Ewbank voor het eerst op de voorgrond als foodcoach: zij geeft alle tips & trics voor een gezond, slank en mooi leven. Ook krijgen vijf lezeressen, die samen 137 kilo afvielen, een glamour make-over van Leco van Zadelhoff. Verder komen de low carb geheimen van Hollywood aan bod. Bijvoorbeeld in een reportage over de foodstyle van lowcarber Jennifer Aniston.

Drie maten slanker
Goed voornemen voor 2011 dus: lekker afvallen met de Beau Monde In Shape! Volg het exclusief ontwikkelde In Shape weekmenu en je kunt 3 maten verliezen in 10 weken. Mét champagne, mét roquefort, mét kaviaar!

Beau Monde In Shape ligt vanaf 29 december in de winkel voor ¤4,95. Sanoma Uitgevers en Sanoma Digital = Sanoma Media Netherlands Sanoma Uitgevers en Sanoma Digital gaan per 5 april 2011 één naam hanteren: Sanoma Media Netherlands. Sanoma Media is met haar publiekstijdschriften, custom media magazines, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste Mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma Media bereikt met al haar media circa 90% van de Nederlandse bevolking (13+) en 80% van alle internetters (13+) in Nederland.

Sanoma heeft een rijk portfolio met meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder AutoWeek, Donald Duck, delicious., Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, Margriet, NU.nl, Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl en Startpagina.nl.

Meer informatie over Sanoma Uitgevers en Sanoma Digital vind je op www.sanoma-uitgevers.nl of www.sanomadigital.nl.

Volg ons op Twitter: twitter.com/sanomaNL




Ingezonden persbericht