Ingezonden persbericht


-----------------------
2254-2010 Diefstal bestelauto, Vlissingen
Tussen donderdagavond 19.00 uur en zondagmiddag 16.00 uur is een bestelauto, die geparkeerd stond aan de Kleine Kerkstraat in Vlissingen, weggenomen. Het betreft een grijze Volkswagen, type Transporter met het kenteken 22-VLR-8. De waarde van de bestelauto is onbekend.

2255-2010 Diefstal auto, Terneuzen
Tussen donderdagmiddag 17.30 uur en maandagmiddag 13.00 uur is een auto, die geparkeerd stond aan de Kennedylaan in Terneuzen, weggenomen. Het betreft een blauwe Ford, type Escort Clx 1.6 met het kenteken JT-NZ-14.

2256-2010 Mishandeling Hulst, Getuigenoproep
Woensdagavond (22 december) rond 23.00 uur vond er op de Gentsestraat in Hulst, ter hoogte van Chinees restaurant Paradise, een schermutseling plaats. Hierbij is een 19-jarige inwoner van Hulst zwaar mishandeld. In verband hiermee is een 31-jarige man uit Hulst aangehouden. Hij zal deze week worden voorgeleid. Inmiddels is uit verklaringen gebleken dat er tijdens de schermutseling een voorbijganger langs is gelopen die mogelijk getuige is geweest van de mishandeling. De politie verzoekt deze voorbijganger en eventuele andere getuigen zich te melden.

Politie Zeeland werkt op de grens van land en water. Zij biedt politiezorg op maat aan de Zeeuwse bevolking en haar vijftien miljoen jaarlijkse gasten. Professioneel en integer levert het korps haar bijdrage aan de veiligheid en leefbaarheid in Zeeland.

Door wijk-, buurt- en dorpsgericht werken met zichtbare en aanspreekbare politie geeft politie Zeeland invulling aan het motto: 'Waakzaam en Dienstbaar'. Afwisselend werk met wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.

---- --