Gemeente Lochem


Gemeentenieuws voortaan in Berkelbode

Het gemeentenieuws en de officiële bekendmakingen van de gemeente Lochem verschijnen vanaf 1 januari 2011 in De Berkelbode van Wegener Huis-aan-huisMedia. Dit betekent een verandering voor u als inwoner van de gemeente Lochem.

Beëindiging samenwerking Extra Nieuws
Eind 2010 beëindigen we onze samenwerking met Extra Nieuws. Extra Nieuws heeft de gemeentepagina's van de gemeente Lochem jarenlang op goede wijze gemaakt en verspreid. Het contract met Extra Nieuws liep eind dit jaar af en na een offerteprocedure besloot het college van B&W voortaan het gemeentenieuws in de Berkelbode bekend te maken.

Afspraken met Wegener Huis-aan-huisMedia
Met Wegener Huis-aan-huisMedia is afgesproken dat de Berkelbode haar verspreidingsgebied vanaf oktober 2010 heeft uitgebreid tot de hele gemeente Lochem. Ook zal minimaal dertig procent van de Berkelbode lokale informatie uit de gehele gemeente bevatten. De gemeentepagina's krijgen een nieuwe opmaak en alle pagina's worden in kleur gedrukt.

Bezorging
Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen op tijd de Berkelbode in de bus krijgt. Wegener zorgt voor de afhandeling van de bezorgklachten en neemt waar nodig, extra maatregelen totdat de klachten zijn opgelost. Ook het team Communicatie van de gemeente Lochem heeft toegang tot het klachtensysteem, waardoor een extra signaleringsfunctie is ingebouwd. Alle klachten die in dit systeem worden ingevoerd zijn onmiddellijk bekend bij de verspreidorganisatie. De verspreider kan dan ook direct beginnen met het controleren en oplossen van de bezorgklachten.

Waar kunt u terecht met een klacht?
Bezorgklachten kunnen 24 uur per dag gemeld worden via telefoon, website en per post. Persoonlijk kan dit gebeuren op de verschillende kantoren tijdens kantooruren. Alle gegevens staan in het colofon van de krant vermeld.

Gemeentenieuws ook op www.lochem.nl
Inwoners vinden ook informatie op www.lochem.nl. Daar verschijnen bovendien de gemeentelijke informatiepagina's wekelijks in de rubriek Nieuws gemeentenieuws. Ze zijn ook te raadplegen via www.berkelbode.nl.

Wij hopen dat u met deze vernieuwde pagina's goed op de hoogte blijft van het gemeentenieuws. Heeft u vragen of suggesties mail dan naar h.vaatstra@lochem.nl of bel met het team communicatie (0573) 289 222. .