Gemeente Zijpe


Scholierentoernooi bij Doko


Tafeltennisvereniging DOKO uit ât Zand organiseert woensdag 29 december een tafeltennistoernooi voor groep 3 t/m 8 van de basisschool. Kinderen van 6 jaar t/m 12 jaar kunnen zich o.a. via school aanmelden voor het toernooi. Dit toernooi vindt plaats van 10.00 tot 13.00 uur in Sporthal de Multitreffer in ât Zand.

Op woensdag 29 december zal het spannend worden in Sporthal de Multitreffer in ât Zand. Van 10.00-13.00 uur worden er op tijd tafeltenniswedstrijden gespeeld in verschillende leeftijdsgroepen. In iedere leeftijdsgroep is een mooie beker te winnen. De kosten voor deelname bedragen ⬠2,=.

Voorafgaand aan het scholierentoernooi hebben de deelnemers de gelegenheid om te oefenen door een speciale instuif bij te wonen bij Tafeltennisvereniging DOKO in de gymzaal naast sporthal de Multitreffer. Deze vindt plaats op zondag 19 december van 13.00 tot 15.00 uur.

Wie zich nog niet via de school heeft aangemeld kan dit nog doen tot uiterlijk vrijdag 3 december a.s. bij Monique Moolenaar. Dit kan telefonisch (0223-753972) of via de mail (bestuur@doko.nl). Daarnaast kan men zich via de website www.doko.nl aanmelden. Na opgave krijgt iedere deelnemer zijn eigen wedstrijdschema persoonlijk via school of de mail toegestuurd vóór de kerstvakantie begint.

Uiteraard zijn supporters en belangstellenden van harte welkom om de kinderen aan te moedigen. Daarbij is er voor de organisatie van het toernooi assistentie nodig bij het bijhouden van de standen en het tellen van de wedstrijden. Iedere deelnemer wordt geacht 1 helper mee te nemen om een goed verloop van het toernooi te kunnen garanderen.

Het Scholierentoernooi van Tafeltennisvereniging DOKO wordt mede mogelijk gemaakt door Sportservice Schagen. Zij hebben de vereniging in administratieve zin ondersteund. TTV DOKO stelt regelmatig haar lessen open voor kinderen die, in het kader van het JeugdSportProject van Sportservice Schagen, met tafeltennis willen kennismaken. De kinderen mogen voor ⬠5,- vier lessen bij de vereniging meedoen. Voor vragen of informatie over het JeugdSportProject kunt u contact opnemen met Anouschka Terpstra, tel: 0224-214 774 of www.jsp-sportservice.nl. Voor meer informatie over tafeltennisvereniging DOKO uit ât Zand, kunt u terecht op www.doko.nl.
Â

Â