Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg , 29-12-2010

Poolse man (28) in berging aangetroffen met steekverwonding

TILBURG: De recherche is een onderzoek gestart naar aanleiding van het aantreffen vanmorgen omstreeks 05.45 uur van een gewonde man, een 28-jarige Pool, in een berging aan het Wagnerplein. Het slachtoffer had een steekverwonding. Hij werd gevonden door een bewoner die zijn fiets wilde pakken. Hij is door de ambulancedienst overgebracht naar het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg.

De technische recherche is direct ter plaatse gekomen om een
sporenonderzoek in te stellen. Er wordt ook een buurtonderzoek ingesteld. Eventuele getuigen die vannacht verdachte personen / voertuigen hebben gezien in de omgeving van het Wagnerplein worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844, anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Attente burger grijpt in bij vechtpartij

Sneeuwballen gooien loopt uit op openlijke geweldpleging

TILBURG: De politie heeft dinsdagmiddag omstreeks 14.50 uur op de Scarlattistraat een 14-jarige Tilburgse knul aangehouden ter zake openlijke geweldpleging. Hij zou met enkele andere jongens een 19-jarige Tilburger en diens vriendin mishandeld hebben, nadat zij zich beklaagden over de ijsballen die gegooid werden. Hij is in verzekering gesteld.

Het 19-jarige slachtoffer vertelde dat hij met zijn vriendin post rondbracht. Ze werden op de Scarlattistraat door vier jongens bekogeld met ijsballen. Toen hij daar wat van zei, werden zij beiden door de groep aangevallen. Een van de jongens pakte hem bij keel, waarna hij met zijn vriendin op de grond viel. Vervolgens werden zij getrapt en geslagen. Een voorbijganger, een 39-jarige Tilburger sprong er tussen en wist een van de verdachte vast te pakken. Deze jongen, die volgens de getuige de grootste raddraaier was, is door de politie meegenomen naar het bureau.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 29-12-2010 11:30 | © Regio Midden en West Brabant |