Vestia


29-12-2010

De oliebollenwenskar `on tour' in Loosduinen

---

Oliebollenwenskar
Vestia Den Haag Scheveningen sponsort de oliebollenwenskar. In de week tussen kerst en oud&nieuw rijden medewerkers van VÓÓR Welzijn en stichting BOOG met deze wenskar door Loosduinen. Bewoners worden gevraagd hun wens voor de buurt voor het nieuwe jaar kenbaar te maken. Dit in ruil voor een heerlijke oliebol en warme chocolademelk.

Cantateplein
Op dinsdag 28 december reed de oliebollenwenskar in de omgeving van het Cantateplein. Ondanks het koude weer kwamen bewoners toch naar buiten zodat hun wens in de boom opgehangen kon worden. Voor de bewoners die liever binnen wilden zitten of nog even na wilden praten stonden er in wijkcentrum 't Eiland ook oliebollen, chocolademelk, koffie en thee klaar.

Wat wenst de Burgemeesterbuurt?
Op woensdag 29 december rijdt de oliebollenwenskar door de Burgemeestersbuurt. Om 16.00 uur nodigt VÓÓR Welzijn u uit in buurthuis Tandem. Onder het genot van warme chocomel, koffie/thee en oliebollen presenteren kinderen wat zij tijdens de vuurwerk preventiemiddag hebben geleerd. Komt u ook?

Laat het ons weten
Na de `tour' wordt er een overzicht van de wensen gemaakt en aan Vestia overgedragen. Een mooie gelegenheid om van onze bewoners te horen hoe we volgens hen bij kunnen dragen aan een nog betere leefomgeving!
*

*

Over Vestia
Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 73.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult.