Vestia


29-12-2010

Eindejaarsactiviteiten Houtwijk en Burgemeesterbuurt ondanks sneeuwbuien groot succes!

---

Eindejaarsfair
Op zaterdag 18 december werden er verschillende activiteiten georganiseerd in en rond het winkelcentrum Houtwijk. De dag werd afgesloten met een lampionnenoptocht vanaf het winkelcentrum naar het Burgemeester Francoisplein.

Winterse buien
Door het winterse weer konden niet alle activiteiten plaats vinden. Maar dat mocht de pret niet drukken! Er werd opgetreden door zangkoor Acoord en de kerstman liep door het winkelcentrum. Vooral de kerstkaraoke en de kinderactiviteiten waren een groot succes.

Lampionnenoptocht
Na de activiteiten in het wijkcentrum Bokkefort liepen de kinderen onder begeleiding naar
het Burgemeester Francoisplein. De dag werd daar feestelijk afgesloten met warme chocolademelk, gluhwein en oliebollen.

Bedankt!
Vestia bedankt de bewonersgroep Bokkefort, leden van het wijkberaad Houtwijk en de vrijwilligers uit de Burgemeesterbuurt die zich in hebben gezet om deze activiteiten mogelijk te maken. Vestia investeert veel in leefbaarheid en sociale veiligheid in haar wijken en buurten, bij uitstek een lokale aangelegenheid. In dit verband ondersteunen wij activiteiten waarbij bewoners elkaar beter leren kennen graag.
*

*

*

*

*

Over Vestia
Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 73.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult.