Gemeente Voerendaal


\ 29/12/2010 - Jaarafsluiting en kerstborrel
De Ondernemersvereniging Lindelaufer Gewande organiseerde op 17 december bij Boelen Tandtechniek de Jaarafsluiting en Kerstborrel voor haar leden. Voorzitter Paul Giessen opende de bijeenkomst en heette iedereen van harte welkom. De ondernemersvereniging heeft momenteel 24 leden op het terrein, waarvan 50% van de daar gevestigde bedrijven. Dit is in vergelijk met andere bedrijventerreinen in Parkstad een hoge deelname.

Lidmaatschap
Uiteraard streeft het bestuur ernaar om nog meer bedrijven lid te maken van de ondernemersvereniging. Een contributie van 150,- per jaar kan dan ook geen reden zijn om niet lid te worden.

Convenant Veilig Ondernemen
De jaarafsluiting en kerstborrel vond plaats in een ongedwongen sfeer onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens deze bijeenkomst werd tevens de Convenant Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen (KVO-B) ondertekend door de ondernemersvereniging, politie, brandweer, gemeente Voerendaal en Bedrijventerreinmanagement Parkstad Limburg (BTM). Lindelaufer Gewande heeft met succes een traject doorlopen om de veiligheid op het bedrijventerrein te verhogen. Dat betekent dat alle betrokken partijen zich hebben verplicht om aan de veiligheidsaspecten te werken zoals vastgelegd in het Plan van Aanpak. Het bedrijventerrein ontving dan ook uit handen van de heer Hans Wolting (voorzitter van MKB- Parkstad Limburg) het certificaat KVO-B. Burgemeester Sprokkel en wethouder Suzanne Lipsch feliciteerden de ondernemers van Lindelaufer Gewande met het behalen van het KVO-B certificaat en memoreerden dat dit het startpunt is voor alle betrokken partijen om de komende twee jaar de actie in het Plan van Aanpak voortvarend ter hand te nemen.

Dank
De Ondernemersvereniging bedankt via deze weg iedereen die heeft bijgedragen in dit succes en wenst U allen prettige feestdagen en een zeer succesvol 2011!