Albelli neemt Fotobook.co.uk over

29/12/2010 15:17

Albelli B.V.

Albelli, gevestigd in Amsterdam en een van de grootste fotoboekenaanbieders van Europa, heeft in het Verenigd Koninkrijk de aanbieder Fotobook.co.uk overgenomen.

Gebruikers van Fotobook.co.uk zullen worden doorgezet naar Albelli.co.uk, het Europese consumentenmerk van Albumprinter.

"De afgelopen jaren zijn we organisch gegroeid; Albelli en de Europese fotoboekenmarkt zijn klaar voor een consolidatie. Door middel van strategische overnames in een aantal Europese landen zullen wij ons aandeel in de Europese markt verder vergroten", aldus Kees Arends, de algemeen directeur van Albumprinter.

Fotobook.co.uk is in 2005 opgericht en bedient met name de professionele markt en hobbyisten. "Met onze huidige software en de kwaliteit van onze producten bieden we deze gebruikers zeer veel nieuwe mogelijkheden. In Engeland ligt het gebruik van zelfgemaakte fotoboeken nog op een lager niveau dan in Nederland en Duitsland. Engeland is voor ons de komende jaren een focusland", aldus Arends.

Over Albumprinter

Albumprinter is een innovatief bedrijf van Nederlandse bodem en een van de Europese marktleiders op het gebied van gedrukte fotoboeken. In de slipstream van het enorme succes van de digitale fotocamera, maken fotoboeken wereldwijd een ongekende opmars door. Albelli is het Europese consumentenmerk van Albumprinter.





http://www.albelli.co.uk/