Ingezonden persbericht


Samsung zoomt in op toekomst met WB700


* Ultradunne 24x zoom camera voor veeleisende fotografieliefhebber
* Hoogwaardige beelden maken van dichtbij en ver weg
* 24 mm ultrabrede Schneider KREUZNACH lens, 16 megapixel CCD sensor

Delft, 29 december 2010 ­ Samsung Electronics lanceert met de WB700 een ultradunne camera met een indrukwekkende 24x zoomfunctie. Het maakt niet uit of het te fotograferen onderwerp dichtbij of ver weg is. Met de Samsung WB700 maak je altijd hoogwaardige foto's.

()
De camera heeft een 24 mm ultrabrede Schneider KREUZNACH lens voor de perfecte groothoekfoto. Met een buitengewone 24x zoomfunctie, die is opgebouwd uit 18x optische zoom en 1,3x Smart Zoom, haal je elk onderwerp naar je toe. De Samsung WB700 maakt haarscherpe beelden met ongelooflijk veel details dankzij de 16 megapixel CCD sensor. De flexibiliteit van de lens en de zoomfuncties zorgen ervoor dat je zowel een uitgestrekt landschap als een bruisende beek in de verte in 16 megapixel detail kunt vastleggen.

Als opvolger van de succesvolle WB600 en WB650, is de WB700 uitgerust met recente HD videotechnologie, waardoor je zowel hoogwaardige foto's als video's kunt maken. Met Smart Filter 2.0 kun je met modi zoals 'fish-eye', 'miniature' en 'sketch' opnamen een verrassend of juist professioneel effect geven.

Zoom Noise Reduction

Samsung heeft op de WB700 een innovatie toegepast om de ruis van het zoomen bij video-opnamen te verwijderen. Cameragebruikers lieten weten dat hun video's werden verstoord door het geluid van het mechanische zoommechanisme. Daarom heeft de WB700 een geavanceerd algoritme om zoomgeluid actief te verwijderen. Het resultaat daarvan is een ongestoord helder geluid bij haarscherpe HD-beelden.

De Samsung WB700 is in Nederland verkrijgbaar vanaf april voor een verkoopadviesprijs van ¤ 299,- incl. BTW.

Klik hier om de productspecificaties te downloaden.

()

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd marktleider op vele gebieden, variërend van monitoren en TV's tot mobiele telefoons en geheugenchips. Als een van de snelst groeiende merken ter wereld behaalde Samsung Electronics in 2009 een totale omzet van US$ 116,8 miljard. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen naar 0900-SAMSUNG (¤ 0,10 p/m) of www.samsung.com bezoeken.

Volg het laatste nieuws van Samsung op:


()

()



Ingezonden persbericht