Ingezonden persbericht



- persbericht -

Comedy Central Verhuist

Meer zendtijd, meer comedy, ander kanaal

Amsterdam, 29 december 2010
Comedy Central gaat knallend het nieuwe jaar in. Niet alleen verhuist de zender naar het kanaal van TMF, vanaf aanstaande zaterdag is Comedy Central elke dag te zien vanaf 15.00 uur in de middag. Aan goede voornemens ook geen tekort, extra uren betekent namelijk extra veel lachen om de leukste series. In januari betekent dat de start van de nieuwe serie The Middle met Patricia Heaton, een nieuw seizoen van de HBO serie Bored to Death met Ted Danson en Zach Galifianakis en het stand-up programma Live at Gotham. Daarnaast begint op 31 januari The Daily Show - Nederlandse editie. Deze tribute aan The Daily Show wordt gepresenteerd door Jan Jaap van der Wal en zal 3 weken lang van maandag to en met donderdag op tv zijn. Op vrijdag wordt een compilatie van de week uitgezonden.

Het eerste weekend van januari begint meteen goed met op 1 januari de South Park Special The Coon om 15.00 uur, gevolgd door de Jeff Dunham Very Special Christmas Special om 16.40 uur. De vroege avond brengt de film Austin Powers International Man of Mystery om 18.15 uur. Op zondag 2 januari verrijken The Muppets de zender met de films The Muppets From Space en Muppet Treasure Island.

Comedy Central is vanaf 1 januari 2011 om 15.00 uur te zien op het kanaal van TMF


- EINDE BERICHT -

Stelt u geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoek ik u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.



Ingezonden persbericht